2024.06.25. - Vilmos

Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2023. 2. félévben

Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2023. 2. félévben
Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2023. 2. félévbenKutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2023. 2. félévbenMagyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotoknak, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. Az Orpheus Állatvédő Egyesület 2023 év 2. felében 300 állat ivartalanítását támogatja. Ennek köszönhetően több ezer potenciálisan túlszaporított állattal lesz kevesebb.

adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


A támogatásra jelenleg NEM LEHET jelentkezni!

Betelt a keret! A következő félévben hasonló támogatással jelentkezünk!

A támogatás ismertető felületére az átirányítás folyamatban!

Jelentkezzen kiskedvence ivartalanítási költségeinek támogatására!

Kik kérhetik az állatorvosi költség egy részének támogatását?
- fontos, hogy csak szabadban / udvarban tartott állatok ivartalanítását támogatja a program,
- alacsony jövedelemmel rendelkezők, nyugdíjasok a potenciálisan támogatottak köre,
- a költségek 50%-át támogatja az állatvédő egyesület, ami maximum 35.000 Ft lehet (ebbe több állat - kutya - cica ivartalanítási költsége belevehető).

Mi a cél?! Hogy kevesebb felesleges házi kedvenc szaporulat szülessen, és kevesebb kóbor állat képződjön.

Fontos: a program országos, így a házi kedvencek ivartalanítását mindenki maga, saját költségen - saját állatorvosánál - kell elvégeztesse, az egyesület a jelentkezési dokumentumban leírt módon ezután téríti meg az elfogadott jelentkezők költségeinek 50%-át (ami maximum 35.000 Ft lehet).

Jelentkezni 2023. szeptember 14-től (támogatási keret kimerüléséig, de legkésőbb 2023. október 14-ig) a +36209298181 telefonszámon (munkanapokon 9-11 óra között) név, pontos cím, email megadásával lehet. Az állatvédelmi támogatásról bővebben a www.zug.hu Állatbarát Web Kuckó oldalon lehet.

Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője kiemelte: évek óta szélmalomharcot vívnak az állatvédők a felelős állattartásért, sajnos legfőképpen falvakban, illetve városok külső területein szabadon szaporodhatnak az állatok. Az állatmenhelyek, a gyepmesteri telepek felelőtlen emberek miatt nehezen működnek. 2022 januártól az állatok szaporítása egyébként is büntethető cselekmény, így mindenkit a kóborrá váló állatok számának csökkentése érdekében az állatok ivartalanítására buzdítunk.

kutya, cica ivartalanítással - állatvédelem

Korábbi ivartalanítási programjainkról a www.állatvédő.hu oldalon és a www.orpheus.hu oldalon is informálódni lehet.

A program együttműködő partnere: Mátrix Közhasznú Alapítvány

További információk!

Ivartalanítási akció kisállatok, kutya, cica védelem

kisállat ivartalanítás a szaporítások csökkentéséért - állatvédelem

kisállat ivartalanítással csökkenthető a felesleges kutya, cica szaporulatok magas száma

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.


Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra