2022.12.05. - Vilma
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Adó 1% felajánlás állatmentésre

Adó 1 százalék felajánlás mellett póráz, nyakörv, kutyaház adománnyal, kutyus örökbefogadással is segíthetsz az évente nyolcszáz utcáról megmentett kutyuson és cicuson!

Állateledel, állatvédelmi támogatás

Az Orpheus Állatvédő Egyesület az elmúlt évben nagylelkű támogatóival közösen 6 tonnánál több állateledellel támogatta az állatmentőket, állatmenhelyeket, állatvédőket.

Húsvéti nyusziSTOP

Élő állatot húsvétra csak felelősen gondolkodók, az állat egész életére gondoló állatbarátok ajándékozzanak, csak abban az esetben, ha az ajándékozott is ugyanúgy akarja.

Kutyaviadalt számolt fel a TEK

Illegális állatviadalt számolt fel Nyíregyházán a rendőrség és a TEK - az állatok harcoltatása 3 évig terjedő börtönnel büntethető állatkínzás bűncselekmény

Cica tetem lóg ki a friss aszfalt alol

Ha a cica élt még, amikor az útépítők elbántak vele, akár 3 évig terjedő börtön is kapható érte, hiszen ez állatkínzás, reméljük, hogy nem így történt, és tetemként csak hanyagság áll fenn

Védőmaszk Adományt Kaptunk

Mint tudjátok, az állatvédő szervezetek munkája veszélyhelyzetben sem áll le, sőt, még nagyobb a terhelés, még több az eset, még több az információs - szemléletformáló munka. Ehhez jól jön a védőmaszk adomány, köszönjük!

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
további cikkek betöltése